Om mig

Hej och välkommen till min blogg. Jag heter Minna och jag driver mitt eget företag som fotograf och studerar Digital Media Creative programmet på Hyper Island i Stockholm. Jag har tidigare i mitt liv haft en blogg, la dock ner för några år sedan, men nu är det fan dags igen. Jag tar såå mycket bilder och dom ligger bara och dammar på min hårddisk utan någon form av struktur. Jag vill kunna gå tillbaka i mitt arkiv och kika vad jag gjorde för ett exakt år sen, jag vill sätta mig ner efter varje dag och faktiskt reflektera över vad jag har gjort, skriva ner det och kombinera det med passande bilder. Efter att jag insett detta så insåg jag också att det är ju en blogg jag ska ha, så är det bara! Det måste ske.

Jag bor tillsammans med min sambo Noel i en liten etta i Vasastan, vi träffades för två år sen i Australien och har hängt ihop sen dess, herregud vad jag tycker om honom. Vi pluggar faktiskt i samma klass också, vilket är svinkul och en jävligt stor utmaning på samma gång, så den lilla resan får ni följa här. 24 kvadratmeter, samma klass och samma intressen, det kanske låter intense, men vi får det att funka. Skulle inte vilja ha livet på något annat sätt.

Under förra året fotade jag många bröllop och för en månad sen vann jag pris för Årets bröllopsfoto, det kändes overkligt, stort och häftigt att faktiskt få en sådan bekräftelse för något jag åstakommit helt själv! Men sen hade jag också turen att fota det drömmigaste bröllopet någonsin. Om ni vill se mer av mina bilder kan ni kika in på min hemsida.

Så det var ett litet intro om vem jag är, hoppas ni vill följa med på min resa!

4680C4DD-7CF4-4D14-AEDC-D6F2916CCC98Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with a4 preset